őrmezei úti társasház

A jövő otthona

Közel nulla rezsi

A projektről

A jövő otthona zöld energiák felhasználását célozza.

Legújabb projektünk egy 2*10 lakásos társasház, mely Budapesten a XI. kerület zöldövezeti részén a Őrmezei úton valósul meg. A zöldépületek – és az azok iránti igény – egyre nagyobb számban jelenik meg a magyarországi ingatlanpiacon. Fejlesztői elvárás, hogy az épület a legújabb beruházási elvek szerint valósuljon meg.

Célkitűzés volt egy környezetbarát, energiatakarékos, innovatív társasház építése. Az épület energetikai besorolása AA++, ennek megfelelően kerültek kiválasztásra az épületburkolatot képező építőanyagok, az épületgépészet levegő-hőszivattyúval ellátott mennyezet hűtés-fűtés technológiai, továbbá az alternatív energiatermelő elemek. A napelem rendszernek köszönhetően az épület illetve a lakások rezsi költsége közelít a NULLÁHOZ.

Az energiafordulat az építőipar újragondolását teszi szükségessé.

A projekt arra a filozófiára épül, hogy a jövő otthonában az elektromos áramot meghatározóan megújuló energiaforrások felhasználásával állítsuk elő. Az energiapiacok kommunikációja és a kizárólag egyetemesen rendelkezésre álló energiákból nyert áram segítségével jöhetnek létre a jövő otthonai. Ebben az áram előállítása, tárolása, az épületen belüli energiaáramlás és az intelligens, nyilvános hálózattal (Smart Grid) történő kommunikáció is szerepet játszik.

Műszaki Jellemzők

Épületünk a modern- és energiahatékony megoldások megfelelő alkalmazásával kínál kellemes zöldövezeti környezetet, a magasabb életminőség jegyében. Az energetikai megoldásaink, a jövő épületeit vetítik előre. Az energia fogyasztás 100%-át megújuló energia forrásból fedezzük.

Árnyékolás:

Alumíniumból készült antracit-szürke színű távirányítós redőny. Minden nyílászárón antracit-szürke szúnyogháló rendszer.

Hűtés-fűtés:

Energiahatékony Levegő-hőszivattyúval üzemeltetett mennyezet hűtés-fűtés. Lakásonkénti szabályozással, egyedi hőmennyiség méréssel.

Szellőztetés:

Lakásonként hővisszanyerős szellőztető.

Riasztórendszer:

Mozgásérzékelős riasztórendszer, okos otthon kezelőpanel.

Felvonó:

Épületenként 6 személyes felvonó.

Épület energetika:

AA++ Zöld otthon (Minimális energia igényű).

Napelem rendszer:

A napelem rendszerrel az épületek illetve lakások villamosenergia igényét Nullára hozzuk. Lakás Rezsi közel NULLA

Lakáskínálat


Referenciáink

XI. kerület, Neszmélyi út 68.

6 lakásos társasház — 2014-2015

XI. kerület, Mikes Kelemen utca 4-6.

2×7 lakásos társasház — 2016-2017

XXII. kerület, Alkotmány utca 25

Ikerház — 2018

XI. kerület, Mikes Kelemen utca 16.

11 lakásos társasház — 2018-2020

Céginformáció

A Reál-Ing Kft 2005-ben alakult magánvállalkozás, fő tevékenysége magánházak, magas minőségű villaépületek, társasházak, csarnoképületek generál kivitelezése.

Műszaki irányítást saját állományban lévő, a piaci követelményeknek megfelelően magas szintű naprakész szakmai tudással, felkészültséggel és referenciákkal rendelkező gyakorlott mérnökeink végzik, technikusi illetve művezetői segítséggel. Mérnökeink természetesen rendelkeznek minden előírt jogosítvánnyal, amit a jogszabályok megkövetelnek: felelős műszaki vezető, szakértő, illetve műszaki ellenőr.

Vevőink elégedettsége és működésünk hatékonyságának javítása érdekében saját minőségirányítási rendszert működtetünk.

Törekszünk arra, hogy cégünk piaci pozícióit az építőipari generál kivitelezés és fővállalkozás területét folyamatosan erősítsük.

Igyekszünk megrendelőink igényeit minél szélesebb körben kiszolgálni, segíteni az otthonteremtésüket. Mindezt törekszünk kertvárosi környezetben, kis lakásszámú projektek megvalósításával elérni. Legfőbb célunkkal párhuzamosan azt is fontosnak tartjuk, hogy a lakás jó befektetés és értékálló beruházás is legyen. Ez a két fő irányvonal jellemzi eddigi és jövőbeli beruházásainkat és tevékenységeinket is.

Minden projektben a kipróbált módszereket ötvözzük az innovatív technológiákkal. Ennek a kutatómunkának köszönhetően a lakások környezetvédelmi besorolása is a legjobb helyen szerepel. Folyamatosan egyeztetünk építészekkel, statikusokkal, társkivitelezőkkel, a BME Építészeti Karának docenseivel, hang-technikusokkal, szigeteléstechnológiai szakemberekkel, klíma-technikusokkal az építőipari cégek forgalmazóival, lakberendezőkkel, bútorkészítőkkel, tűzoltókkal, az ÁNTSZ szakembereivel, jogászokkal, azért, hogy az Önöknek kínált lakás a lehető legkényelmesebb, legegészségesebb és leghatékonyabban működtethető élettér legyen.

Legfontosabb szempontunk nem csak a szabványokban előírt értékek elérése volt, hanem a későbbi használat során tapasztalható kiváló megfelelési kondíciók is.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Adatkezelési tájékoztató
Küldés

Zöld jövő? – REÁLVILL TREND KFT.

Napelemkivitezés vállalatok számára, teljeskörű szolgáltatást biztosítunk Partnereink számára felmérés → tervezés → engedélyeztetés → kivitelezés → karbantartás