Műszaki tájékoztató

Az épület megközelítése gépkocsival automata kertkapun, gyalogosan az épület északnyugati homlokzata felől oldalról lehetséges. A szabadba nyíló, modern köralakú üvegfelületekkel kialakított lépcsőházból lépcsőn illetve 4 személyesLiftteljuthatunk Fel a lakószintekre, ill. Le a gépkocsi tárolókba. A garázslejárófűtött, ami a téli közlekedést megkönnyíti.

Az épület külső architektúrája tiszta, szép formák, változatos felületképző anyagok jellemzik, sok üvegfelület, tágas teraszok.
 


A lakások leírása, szerkezetek 

Ajtók-Ablakok:
A zárt lépcsőházból nyíló lakásbejárati ajtók maximálisan megfelelnek a biztonsági, hő-, hang- és tűzállósági követelményeknek. Az ablakok 6 légkamrás műanyagból készültek, külső felületükön famintázott, színezett fólia bevonva, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel . A lakóhelyiségek ablakai redőnydobozzal ellátottak, amelyekben ajándékot kaptak diószínű  alumíniumredőnyt eljtettünk el. A belső ajtók utólag szerelt fa megjelenés biztosító fólia felületű faforgács betétes átfogó tokos ajtók, színválasztással.

Burkolatok:
A hidegpadlós helyiségek padlója és falburkolata kerámialap / 5000Ft / m2, / szobák választható melegburkolattal / 5000Ft / m2 / burkoltak. A földszinti teraszok járófelülete térkő kivitelű, az erkélyek kapnak fagyálló, csúszómentesített kerámia burkolatot. Az épület homlokzata nagyrészt törtfehér színezésű, hőszigetelő vakolattal, melyet egyes részei homlokzattal díszítenek, és az antracit kőburkolat a lépcsőházblokkon, és az edzett üveg erkélykorlátok teszum hangulatossá.

Gépészet:
A fűtést és a meleg vízellátást a gépháztermi elhelyezett kazánok ( kaszkád rendszerű ) és a tetőn elhelyezett napkollektorok biztosítják. A lakásokban ez a gáz nem kerül bevezetésre. Természetesen minden fűtőtestet / VOGEL / automata termosztátos szeleppel látunk el. A lakások egyedi vízmérőórával és hőmennyiségmérővel ellátottak. A lakásokban egy FŰTÉST-HŰTÉST szabályozza a termosztát vezérli. / REHAU fűtőrendszer / A hűtés víz-levegő hőszivattyú segítségével történik. A konyhai szagelszívók, belső terű helyiségek, kamrák, wc-k és fürdők gépi elszívás szellőztetettek. Az épületben központi vízlágyító, és szűrő rendszerrel felszerelt, a tökéletes vízminőség érdekében.

Berendezések:
A fürdőszobák egy padlókörrel ellátott egy törölközőszárítós radiátor mellett, hogy kényelmesebb érzést biztosítsunk. Az apartmanok felszereltsége: mosdó, wc, mosógép csatlakozás, beépített kád vagy zuhanyfülke. Külön WC-k beépített / VIEGA / víztakarékos, nyomópaneles, fehér szaniterekkel felszereltek.

Elektromos berendezések:
A fürdőszobákban és a természetes fényezéssel nem rendelkező helyiségekben fali vagy mennyezeti lámpatestek, a teraszokon, Loggiában, a kompakt fénycsöves lámpák biztosítják a megvilágítást. A szobákban TV és telefoncsatlakozó aljzat kerül elhelyezésre. Internet átvitel biztosítja megfelelő, épületin belüli vezetékezés kerül kialakításra. Az utcán megjelenő szolgáltató szabadon választható. A riasztórendszer vezetése minden helyiségben és az előszobában egy mozgásérzékelő részére beépített, előszerelt. A kaputelefon nyitja meg a Mikes Kelemen úti személybejárati kaput és egy lépcsőház ajtót. Kamerarendszer figyeli a személyi és a gépkocsi mozgást, melyet követhet, ellenőrizheti a saját monitorja lakásából.

Kertépítés:
A kertre néző, parkosítottan, automata öntözőn keresztül épített lakásokra kerül sor átadásra.


Valamennyi beépített anyag ÉMI-tanúsítványa átadásra kerül a lakónak, így pontosan tudom, mi került lakásaikba. A változtatás jogát fenntartjuk.

A REÁL-ING Kft. Ez a ház azért épül, hogy megkapja a ( "B" -az új besorolási szabályzat alapján ) Energiatakarékos" minősítésű energetikai tanúsítványt. Biztosítjuk a lehetőséget egy szelektív hulladékgyűjtésre.