A cégünk 2005-ben ingatlanforgalmazó-villanyszerelő cégként kezdte meg működését. Az építőiparban négylakásos társasház építésével kezdtünk.

A kezdetben kis létszámú társaságunk, a piaci igényeknek megfelelően, az évek során folyamatosan bővült.Különböző területekről származó tapasztalt szakemberek: építészmérnök, tervező, szakértő, enteriőrtervező, lakberendező, műszaki ellenőr is erősíti a vállalkozásunkat.

Igyekszünk megrendelőink igényeit minél szélesebb körben kiszolgálni, segíteni az otthonteremtésüket. Mindezt törekszünk kertvárosi környezetben, kis lakásszámú projektek megvalósításával elérni. Legfőbb célunkkal párhuzamosan azt is fontosnak tartjuk, hogy a lakás jó befektetés és értékálló beruházás is legyen. Ez a két fő irányvonal jellemzi eddigi és jövőbeli beruházásainkat és tevékenységeinket is.

Minden projektben a kipróbált módszereket ötvözzük az innovativ technológiákkal. Ennek a kutatómunkának köszönhetően a lakások környezetvédelmi besorolása is a legjobb helyen szerepel. Folyamatosan egyeztetünk építészekkel, statikusokkal, társkivitelezőkkel, a BME Építészeti Karának docenseivel, hangtechnikusokkal, szigeteléstechnológiai szakemberekkel, az építőipari cégek forgalmazóival, lakberendezőkkel, bútorkészítőkkel, tűzoltókkal, az ÁNTSZ szakembereivel, jogászokkal, azért, hogy az Önöknek kínált lakás a lehető legkényelmesebb, legegészségesebb és leghatékonyabban működtethető élettér legyen.

A tapasztalat és az új technológiák összefonódása néhol szokatlannak, újnak tűnik, de a mindennapi életben a tények minket igazolnak. Legfontosabb szempontunk nem csak a szabványokban előírt értékek elérése volt, hanem a későbbi használat során tapasztalható kiváló megfelelési kondíciók is. Minden házunk tervezése jelentős időt vesz igénybe, de erre büszkék is vagyunk, hiszen a tervektől való eltérés igénye Vevőink részéről minimális volt az eddigi megvalósítások során. Cégünk saját fizikai illetve szellemi állománnyal rendelkezik, minimálisan veszünk igénybe külsős alvállalkozót.